Известие

Collapse
No announcement yet.

Подмяна на предна емблема на 159

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
    Аз съм поръявал. Едните неща дойдоха на третата седмица, а другите се позабавиха два месеца, но дойдоха.

Тя пък взе, че пристигна днес ще я монтирам в петък-събота.
    147 1,6 105к.с. 2002г.

Comment

Поръчката я направих на 9 Март...
      Уж за 5 дни щяха да ги шипнат, така и ги отбелязаха... дрънци.
      Шипнати са на 27 Март, на 28 Март са напуснали Китай, но все още ги няма в БГПост...
      Седим и чакаме, ще додат!
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Един процес за да завърши трябва да започне, този очевидно е мешду начална и крайна точка.
        Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
        156 1,8ТS-99 ......
        EX
        159 1,9 JTD-08

Comment

Викаш, някъде по средата сме, ама не знаем точно къде

Comment

Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
            Викаш, някъде по средата сме, ама не знаем точно къде
            Това им е проблема на китайчетата. Сега поръчах от еBay капачка за топката на скоростния лост и маншони за скоростния и лоста на ръчната, с червени шевове. Надявам се до десетина дни да са тук .
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
            ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

По принцип последно време поръчвам само от английскя ибей, от евросъюза неща и идват за няколко дни. Ама този път друг беше казуса.

Comment

Да, дано да са читави
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                  Да, дано да са читави
                  Ако не са, ще съм само аз набутан и на гадните китайци ще им пусна диспут че не отговаря стоката на описанието. Обикновено пичовете от алиекспрес връщат парите.

Проблема ще е ако разберем че не са читави чак след като ги монтираме. Мене ме остави, ама знайш ли колко народ ще ми е сърдит

Comment

Ако не са, ще съм само аз набутан и на гадните китайци ще им пусна диспут че не отговаря стоката на описанието. Обикновено пичовете от алиекспрес връщат парите.

Проблема ще е ако разберем че не са читави чак след като ги монтираме. Мене ме остави, ама знайш ли колко народ ще ми е сърдит
                    Сакън, аз също на теб се надявам . Имах предвид, че може да не са нарисувани както трябва. Има такива дето цветовете излизат извън контурите, иначе като размери не се плаша чак толкова, че няма да станат.

Comment

не би трябвало да се сърди никой, кой не му харесва е свободен да си поръча сам.За общата поръчка всички включили се дължат само "благодаря"
                      Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                      156 1,8ТS-99 ......
                      EX
                      159 1,9 JTD-08

Comment

Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщение
                        За общата поръчка всички включили се дължат само "благодаря"

аааааа.... и бира, и бира..

Абе да дойдат само.

Comment

Колеги , на вас не ви ли изправиха вече емблемите ... При мен изпратиха само 1 и сега чакам да пристигнат още 2 , но ще ги докарат ( да се надявам)
                          sigpicAlfa Romeo 159 2.4 JTDm 210 hp , no dpf & egr

Comment

Пичове тези емблеми без значение оригинални или други избледняват/избеляват цветовете за няколко години.

Мислили ли сте преди да ги монтирате, да "пръснете" върху стъклото покриващо емблемата с някакъв слънце/УВ защитен прозрачен лак, който да пази от силно слънце емблемата?
                            Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
                              Пичове тези емблеми без значение оригинални или други избледняват/избеляват цветовете за няколко години.

Мислили ли сте преди да ги монтирате, да "пръснете" върху стъклото покриващо емблемата с някакъв слънце/УВ защитен прозрачен лак, който да пази от силно слънце емблемата?
                              абе то и ние за няколко години се скапваме - е на - на мене коленете ми пукат кат на дърта баба...

Като купиш УВ лак, ще платиш колкото пак да си смениш емблемите като избелеят...
                              Та така, всичко е икономика

Comment

Те докато избелеят дано са живи кошниците
                                Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                                159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                                NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Working...
                                X